2012 – 2013

Jméno Bydliště
Dyntar Jan Janov
Dyntar Václav Janov
Hradecký Emil Val
Jakubský Jiří Ohnišov
Kačer Josef Bohdašín
Kratochvíl Filip Bačetín
Marval Filip Bačetín
Smola Martin Bačetín
Varga Martin Provoz

Podorlická liga Opočno

Na závěrečný útok v Podorlické lize jsme vyrazili 8. září do Opočna. Zde jsme prolomili naši smůlu v požárních útocích a i když jsme skončili na 12. místě, měli jsme časy obou útoků povedené.

Zahajovací ZPV

Letošní “braňák” se konal u nás v Bystrém 6. října 2012. Trénink se nám vyplatil a dokázali jsme zvítězit. Tím jsme si zajistili průběžné 1. místo do jarních závodů.

Tělocvična

Jelikož jsme si potřebovali uchovat nějakou tu tělesnou fyzičku, začali jsme časně na podzim navštěvovat tělocvičnu dobrušského gymnázia. Sem jsme si mohli po dohodě vozit vlastní materiál na cvičení. Doufáme, že se nám trénování přes méně aktivní část roku vyplatí.

Okrsková soutěž

Letos jsme vyrazili 11. května 2013 do Deštného na závod našeho okrsku. Nepovedl se nám sice 1. pokus v požárním útoku, ale druhou šanci jsme využili a čas jsme stáhli, jak jen nám to šlo. V konečném výsledku jsme obsadili 9. místo.

Okresní kolo dorostu

Letos jsme vyrazili na “okres” 1. června 2013 do Malé Čermné. V jednotlivých disciplínách jsme měli celkem úspěch, až na požární útok, při kterém se nám nevydařil pokus. Celkově jsme se umístili na nepostupovém 2. místě.